JE EERSTE STAP NAAR VOORUITGANG

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Relatiecoaching

Je relatie een impuls geven

Waarom zoeken mensen een relatiecoach? Uiteindelijk om hun relatie een impuls te geven. Vaak is één of meer van deze situaties de aanleiding:

  • Partners vinden hun relatie saai en zoeken naar nieuwe impulsen. Maar waar vind je die nieuwe impulsen?
  • Er is onbegrip, dat kan uitmonden in botsingen en ruzie. Goed begrip voor elkaar is dan moeilijk en echte oplossingen blijven uit.
  • Jullie ideeën over de invulling van je relatie lopen uiteen. Anders dan veel mensen denken, hoeft dat niet automatisch het einde van je relatie te betekenen. Vaak zijn er oplossingen te bereiken die beide partners aanspreken.
  • De relatie gaat gebukt onder de ontrouw van één van de partners. Is dat op te lossen?
  • Er is onvoldoende rust en tijd voor elkaar. Wat is de beste oplossing: de tijd met elkaar béter besteden of juist méér tijd met elkaar besteden? In beide gevallen groei je naar elkaar toe, waardoor het gevoel sterker wordt ‘dat de liefde weer stroomt’.

Herken je iets uit deze opsomming of heb je iets soortgelijks aan de hand? Dat kun je door middel van relatiecoaching succesvol oplossen. Hoe? Door met de hulp van hansfontijn COACHING op zoek te gaan naar de oorzaak en concrete stappen te zetten naar het doel dat jullie willen bereiken. Dat vraagt om veranderingen waar ik graag bij help. Je zult merken, dat elke succesvolle stap naar je doel jullie relatie meer energie geeft dan kost.

Zijn jullie benieuwd of ik de coach ben met wie het klikt? Maak dan direct een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Gratis kennismaken