JE EERSTE STAP NAAR VOORUITGANG

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Gezinscoaching

Zoveel hoofden, zoveel zinnen

Met behulp van gezinscoaching breng je thuis rust en evenwicht. Die kunnen verstoord worden door een groot aantal factoren. Herken je iets in onderstaande situaties?

  • Kleine kinderen verkennen de grenzen van hun ouders, die niet goed weten hoe ze daarmee om moeten gaan.
  • Je hebt een samengesteld gezin, waar ouders en kinderen meer een team zouden moeten zijn. Hoe doe je dat?
  • Er is onbegrip, dat soms uitmondt in botsingen en ruzie. Goed begrip voor elkaar is dan moeilijk en echte oplossingen blijven uit.
  • De wensen en grenzen van ouders en kinderen lopen uiteen. Tijd van thuiskomen, relaties met vrienden en vriendinnen, drugs- en alcoholgebruik, de aandacht voor school, de invulling van vrije tijd – meningsverschillen daarover lijken onoplosbaar, maar de coachpraktijk leert dat er oplossingen mogelijk zijn.
  • Er is onvoldoende rust en tijd voor elkaar. Wat is de beste oplossing: de tijd met elkaar béter besteden of juist méér tijd met elkaar besteden? In beide gevallen groeit het gezin naar elkaar toe, waardoor de rust en het evenwicht worden hersteld. Thuis zijn wordt weer leuk.

Als je iets uit deze voorbeelden herkent, kun je dat door middel van gezinscoaching succesvol oplossen. hansfontijn COACHING gaat met de gezinsleden op zoek naar de oorzaak van de onbalans en helpt hen concrete oplossingen te bedenken waar alle gezinsleden zich uiteindelijk in kunnen vinden. Vervolgens help ik jullie met de veranderingen die nodig zijn om de gewenste oplossing te bereiken. Je zult merken, dat elke succesvolle stap naar je doel jullie gezin meer energie geeft dan hij kost.

Zijn jullie benieuwd of ik de coach ben met wie het klikt? Maak dan direct een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Gratis kennismaken