JE EERSTE STAP NAAR VOORUITGANG

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Particulieren

Of je nou voor jezelf, je relatie of je gezin komt, in alle gevallen werk ik in coachtrajecten naar snel resultaat. Je bereikt op korte termijn je doel en voorkomt onnodig lange trajecten waar je gedrevenheid van afneemt. Niets is zo stimulerend als een snel succes, zeker als dat een blijvende verbetering blijkt te zijn.


Individuele coaching

Je leidt misschien wel een prima leven. Toch zijn er vragen, problemen of uitdagingen. Bijvoorbeeld in je werk, je relatie en vriendschappen, de opvoeding van de kinderen of de invulling van je toekomst. Je wilt je ontwikkelen en zoekt daar ondersteuning bij.

Lees verder


Relatie verbeteren

Relatiecoaching is een prima hulpmiddel voor een frisse wind, bij onbegrip, miscommunicatie en als jullie ideeën over de invulling van je relatie uiteenlopen. Een korte serie gesprekken lost vaak al meer op dan je had verwacht.

Lees verder


Gezin en opvoeden

Opgroeiende kinderen verkennen de wereld en kunnen onbedoeld voor flink wat onrust in het gezin zorgen. Inzicht in je kinderen en jezelf maken de weg vrij voor effectieve oplossingen en brengen de balans in het gezin terug. Maar hoe doe je dat?

Lees verder


Powerdag

Staat er een spannende gebeurtenis in je agenda? Of heb je een andere reden voor een flinke oppepper? Geef jezelf dan een POWERDAG cadeau!

Lees verder