WIL JIJ ‘N FLINKE STAP VOORUITZETTEN?

MAAK VRIJBLIJVEND KENNIS

Over Hans Fontijn

Senior coach Hans Fontijn is gecertificeerd en opgeleid aan de Universiteit van Amsterdam tot gedragswetenschapper. Was de eerste 15 jaar na zijn afstuderen actief als adviseur communicatie. Daarna vervulde hij 15 jaar lang uitdagende leidinggevende functies als manager van communicatieafdelingen. In 2009 zette hij een van de leukste taken uit zijn managementperiode zelfstandig voort: de coaching.

Kansen om te groeien

Ieders levenspad ligt bezaaid met kansen op lessen en ontwikkeling. Zonder proberen, vallen, leren en opnieuw beginnen groei je niet. “Die lessen en die aanpak deel ik in mijn coachtrajecten. Dat geldt voor levensvragen en uitdagingen in je werk, maar ook voor problemen in je relatie of je team.”

De vraag achter de vraag

Hans coacht op basis van ruime ervaring, gedegen kennis en een sterk ontwikkelde intuïtie. “Ik ben een coach die helpt met de vraag achter de vraag. Wat wil je bereiken met een carrièreswitch? Waarom verwachten twee partners te veel van elkaar? Met antwoorden op zulke vragen werkt een oplossing niet tijdelijk, maar blijvend.”
“Ik heb een resultaatgerichte manier van werken, ik daag je uit en stimuleer je. Er is ruimte voor zowel de lach als de traan, dat hoort nu eenmaal bij veranderen.”

Senior coach

Aan Hans heb je een senior coach met ruim 60 jaar levenservaring en ruim 40 jaar werkervaring, met een gedegen opleiding en een energieke, nuchtere instelling. Duidelijk in de boodschap en warm in de toonzetting. En met één kristalhelder doel voor ogen: jou de regie over je leven laten pakken.

Spreekt Hans Fontijn je aan als coach voor jouw verandertraject? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Afspraak maken


Wil je meer weten over de loopbaan van Hans? Bekijk dan zijn LinkedIn-profiel of cv.


hansfontijn COACHING is aangesloten bij: