JE EERSTE STAP NAAR VOORUITGANG

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Coaching voor directeuren en bestuurders

Richting geven

Als CEO, directeur-eigenaar, bestuurder of directielid wil je besluiten nemen, richting geven en doorpakken. Maar van tijd tot tijd is er behoefte aan reflectie. Reflectie op vraagstukken die binnen de organisatie en bij jezelf spelen, maar niet binnen de organisatie besproken kunnen worden. Vaak komen we dan uit op persoonlijk functioneren, kwetsbaarheid en balans. De expertise van een coach die weet waar hij het over heeft, kan je die reflectie bieden.

Sparring partner

hansfontijn COACHING heeft die expertise. Bestuurders en directies benutten mij als hun sparring partner bij vraagstukken op het kruispunt van mens, werk en organisatie. Zij willen hun organisatie effectief dienen, trouw blijven aan zichzelf en hun zakelijke en persoonlijke ambities verwezenlijken.

Gerichte feedback

Herkent u zich tot nu toe? Dan is mijn werkwijze misschien geschikt voor u. Ik help u met gerichte feedback, concrete oplossingen en snel resultaat. Ik ken de actuele vraagstukken in de directie- en bestuurskamer en weet, mede uit eigen ervaring, wat leiderschap van je vraagt.

Wil je weten of ik de coach ben met wie het klikt? Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Gratis kennismaken