JE EERSTE STAP NAAR VOORUITGANG

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Coaching voor medewerkers

Naar de stip op de horizon

Talloze situaties in je werk kunnen met de hulp van een coach worden verbeterd. Als je je bewust bent van je kracht, je talenten en je verbeterpunten, komt dat het plezier in je werk en je functioneren ten goede.
We doen een greep uit de vele aanleidingen om een coach te zoeken:

  • De behoefte aan feedback van buiten je organisatie. Een ervaren, professionele meedenker kan je helpen bij dagelijkse of problematische vraagstukken.
  • Je zoekt een nieuwe uitdaging. Maar hoe pak je dat aan, zowel strategisch als praktisch. Welke toekomst zie jij voor je en hoe zet je dat om in concrete acties?
  • Je hebt het gevoel dat je niet uit je baan haalt wat erin zit. Ligt het aan jou? Aan je functie of je werkgever? Benut je je talenten wel genoeg?
  • Vermoeid opstaan, met lood in je schoenen naar het werk gaan en overal tegenop zien. Waarschijnlijk zit je in of tegen een burn-out. Hoe herstel je en keer je je kansen?
  • Samenwerken is ‘een dingetje’. Misschien zou je best goed in een team willen functioneren, maar tot op heden lukt dat maar matig. Maar hoe breng je daar verandering in?
  • De to-do-lijst is steeds weer langer dan de werkdag. Hoe ga je effectiever met de beschikbare tijd om, is de vraag.
  • De werkdruk is hoog en de balans met je privéleven is scheef. Op welke manier pas je de situatie aan jouw wensen aan?

Herken je iets uit deze opsomming of heb je iets soortgelijks aan de hand? Dan kun je dat in coachgesprekken succesvol oplossen. Hoe? Door met de hulp van hansfontijn COACHING op zoek te gaan naar de oorzaak en concrete stappen te zetten naar je doel. Dat vraagt om veranderingen waar ik je graag bij help. Je zult merken, dat elke succesvolle stap naar je doel meer energie geeft dan kost.

Ben je benieuwd of ik de coach ben met wie het klikt? Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Gratis kennismaken