WIL JE ‘N FLINKE STAP VOORUITZETTEN?

MAAK VRIJBLIJVEND KENNIS

Korte meditaties voor balans en rust

Wie kent het niet: het dipje aan het begin van de middag, moeite met inslapen, een slecht humeur of stress. Druk bezette mensen willen dat snel oplossen, maar weten vaak niet hoe. Voor die mensen produceerde hansfontijn COACHING vijftien hele korte meditaties. Elke meditatie duurt hoogstens 10 minuten en kan vanaf de smartphone, tablet of pc worden afgespeeld.

Thema’s

In elke meditatie staat een ander thema centraal. Stress en vermoeidheid liggen natuurlijk voor de hand, maar er zijn ook korte meditaties tegen onder meer slapeloosheid, een slecht humeur, schuldgevoelens en te weinig zelfvertrouwen.

Je vindt hieronder op elke meditatie een toelichting. Door op de titel te klikken, kun je ze  per stuk (€ 1,95) kopen en direct downloaden. Wil je ze alle 15 met korting in één pakket? Klik dan op de link helemaal onder aan de pagina.


De meditaties

1. Bewust ademhalen is een feest voor je lichaam (6:41) In deze meditatie leer je hoe je goed ademt. Goed ademen bevordert onder meer de doorbloeding en voorkomt ziektes en andere ongemakken.
2. Diep genietend ademhalen (9:17) In deze meditatie leer je diep ademen vanuit je buik. Dat bevordert de zuurstoftoevoer en werkt kalmerend.
3. Eerste Hulp Bij Stress (7:13) In deze meditatie leer je diep ademen vanuit je buik. Dat bevordert de zuurstoftoevoer en werkt kalmerend.
4. Slecht humeur oplossen (7:32) Als je deze meditatie hebt gedaan, weet je hoe je met behulp van je ademhaling een slecht humeur omzet naar een positieve stemming.
5. Enkele minuten gedachteloos (9:45) In deze meditatie leer je je gedachten te stoppen. Als onze gedachten ‘uit’ staan, krijgen intuïtie en creativiteit meer kans.
6. Ontspannen met prachtig rood (7:36) Spanning kan pijn en gevoelige plekken in je lijf veroorzaken. In deze meditatie leer je hoe je zulke klachten verhelpt.
7. Ontspannen met hulp van de zwaartekracht (8:01) In deze meditatie gebruik je de zwaartekracht (en je fantasie!) om spanning uit je weg te laten lopen.
8. Geef jezelf extra energie (7:11) Moeheid en lusteloosheid, wie kent het niet? Deze meditatie bezorgt je een heerlijke energieboost.
9. Kiezen met je hart (8:08) De balans tussen gevoel en ratio is nogal eens zoek. Na deze meditatie ben je beter in staat om op je gevoel, je intuïtie en je hart te vertrouwen.
10. Lotus helpt tegen slapeloosheid (7:54) Last van slapeloosheid? Bij deze meditatie helpt een lotusbloem je om de slaap te vatten.
11. Ontspannen in slaap komen (5:42) Met de zogeheten drievoudige verwarmer in deze meditatie lukt het je om ontspannen in slaap te vallen.
12. Kom met beide benen op de grond (7:26) Deze meditatie helpt je om stevig in het hier en nu te staan. Gisteren is immers geschiedenis, morgen is een droom en vandaag is dé dag. Jouw dag.
13. Vrede sluiten met een vervelende situatie (8:50) Als je vervelende situaties accepteert, houd je energie over voor de dingen die je wél wilt. Deze meditatie helpt daarbij.
14. Schuldgevoel verminderen (9:38) In deze meditatie leer je hoe je schuldgevoel vermindert. Want als schuldgevoel afneemt, zijn fouten geen tekortkomingen meer, maar waardevolle leermomenten.
15. Ik krijg mijn eigen kracht terug (9:24) Als je vooral doet wat anderen van je verwachten, raak je veel energie kwijt. Met deze meditatie zul je beter in staat zijn om te doen wat jij zelf belangrijk vindt.

Of download alle mediaties (€ 19,95)

Call Now Button