WIL JE ‘N FLINKE STAP VOORUITZETTEN?

MAAK VRIJBLIJVEND KENNIS

Handzame netwerktips

15 januari 2020 • Geen categorie

De belangstelling voor netwerkbijeenkomsten is nog altijd groot, ook al heeft netwerken via internet daar wel wat van afgesnoept. Maar gaan we ook echt graag naar netwerkbijeenkomsten, recepties en meer van zulke meetings? Dat verschilt nogal. Sommige ‘party animals’ kunnen niet wachten tot het zover is. Anderen zien het als een nuttig hulpmiddel voor hun zakelijke netwerk. En een niet onaanzienlijke groep hikt er hartgrondig tegenaan en zou met handzame netwerktips misschien over z’n reserves stappen.

Voordelen van netwerken

Zien de thuisblijvers de voordelen van zulke netwerkbijeenkomsten dan niet? O jawel, maar de bezwaren hebben de overhand: ik ken daar niemand; waar moet ik het over hebben; het levert niks op; wanneer mag ik weg? Over de weerstand tegen netwerken en de oplossingen loopbaancoach Monica Scheffer een veelbelovend boek gepubliceerd.

Voor iedereen die over zijn of haar reserves heen wil stappen en direct met praktische tips aan de slag wil, is er een handzaam hulpje. En nog gratis ook. Veertien uiterst praktische tips, die jouw drempel kunnen verlagen. Download ze, print ze dubbelzijdig, knip het velletje als een volleerde Crea Bea op maat en steek het bij je, zodat je –misschien voor het eerst, maar zeker niet voor het laatst– uit een netwerkbijeenkomst haalt wat erin zit.

Kun je wel wat hulp gebruiken om te leren netwerken, maak dan een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Afspraak maken


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Call Now Button